Wie kaatst kan St.-Anne verwachten (336)

Onze jeugdkaatsers wisten weer een aantal prijzen te winnen dit weekend. Jelvin Kaper won vrijdag in Leeeuwarden bij de finale van de junioren competitie een mooie 2e prijs.

Aisha Mahmoud won de 3e prijs in Ijlst bij pupillen meisjes. Melle Binnema won de 2e prijs in de herkansing in Wergea bij de pupillen Jongens. Stijn en Robin de Jong wonnen beide een prijs in Marssum bij de regiowedstrijd. Stijn de 3e bij de schooljongens en Robin de 1e in de herkansing bij welpen. Allemaal gefeliciteerd

Jelvin Kaper 2e finale junioren competitie

door Jan de Groot

Junioren

De beste 12 kaatsers kaatsten in 4 partuur een wedstrijd. Jelvin was geloot bij Hendrik Postma en Jildert Wijbenga en ze wisten de 1e partij te winnen. In de finale kwamen ze net tekort en was een mooie 2e prijs hun beloning.

Noëlle Hiddinga deed mee bij de dames junioren maar wist zich niet in de prijzen te kaatsen.

Pupillen Meisjes

Aisha Mahmoud was in IJlst bij de pup. meisjes en er stonden zeventie paruur op de lijst. Samen met Frouje Blanke uit Bolsward won ze een mooie 3e prijs.

Pupillen Jongens

Melle Binnema was in Wergea en samen met Luuk Seerden uit Leeuwarden wist hij de 2e prijs in de herkansing te winnen.

Regio wedstrijd Marssum

Stijn en Robin de Jong deden mee aan de regio wedstrijd in Marssum en Stijn won bij de schooljongens de 3e prijs en Robin de 1e prijs in de herkansing bij de welpen

Geplaatst in Nieuws, Wie kaatst kan St.-Anna verwachten.