Glas ophalen

De gemeente Waadhoeke geeft subsidie voor het ophalen van glas. Iedere derde zaterdag van de maand komen vrijwilligers het glas ophalen. Net als voorgaande jaren zal ook de komende maanden het glas door de kaatsvereniging worden opgehaald. De kaatsvereniging haalt het glas op ten noorden van de van Harenstraat en Statenweg. Ben je vrijwilliger dan wordt u om 9.15 in de Waaie verwacht. Wanneer u niet kunt moet u zelf voor vervanging zorgen.

Ben je inwoner van St.-Annaparochie dan kan je op de derde zaterdag van de maand je glas aan de weg zetten zodat onze vrijwilligers dit op kunnen halen. Het jaarlijkse subsidie bedrag wat de kaatsvereniging van de gemeente Waadhoeke ontvangt is tussen de 1700-1800 euro. Een prachtige inkomstenbron dus. Echter dit bedrag kan hoger worden als er meer glas wordt opgehaald. Dus maken wij je het gemakkelijk, je hoeft zelf niet naar de glascontainer. Zet het daarom bij de weg.

Let op: Vanaf 2011 moet al het opgehaalde glas op kleur (wit, groen en bruin) worden gescheiden in de daarvoor beschikbaar gestelde glascontainer.

 

DatumChauffeursLopersTandemasser
16 april 2022K. Bijlsma
Hemmemaweg 26
Juli en augustusVanwege vakantieGeen inzameling
SeptemberK. Bijlsma
Hemmemaweg 26
oktober 2022K. Bijlsma
Hemmemaweg 26
november 2022K. Bijlsma
Hemmemaweg 26
december 2022K. Bijlsma
Hemmemaweg 26