Kledingverkoop

Vanaf het seizoen 2011 biedt onze vereniging alle kaatsers die op de Federatie en de KNKB wedstrijden uitkomen, de mogelijkheid om goede shirts voor de door-elkaar-loten (del.) wedstrijden te kopen. Deze shirts zorgen ervoor dat onze leden herkenbaar zijn omdat de verenigingsnaam op de rug staat.

Voor de kaatsvereniging is het niet alleen belangrijk dat je overal onze kaatsers dan direct herkent, wij hebben er met elkaar ook een commercieel belang bij omdat we Van Loon Bedrijfsadvies als shirtsponsor aangetrokken hebben! Voor deze kwalitatief goede shirts vragen we slechts een bedrag van € 10,-.

Aan het begin van elk seizoen is er gelegenheid om aan te geven of je een nieuw shirt nodig bent. We kunnen dan alles in 1 keer bestellen. Begin je pas gedurende het seizoen met kaatsen en wil je ook een d.e.l. shirt van de vereniging dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over het bestellen en leveren van de d.e.l. shirts kan je contact opnemen met Alnita Miedema via kleding@kfstannedriespulisut.nl