Wie kaatst kan St.-Anne verwachten (335)

Het is wel echt bijzonder wat Noëlle Hiddinga dit jaar regelmatig presteert. Ze is nog schoolmeisje, maar doet het hele jaar mee met de meisjes, de junioren en de dames en dan nog ook nog eens succesvol.

Zo won ze de afgelopen weken een 2e prijs in Harlingen bij de Dames, een 1e prijs bij de meisjes in Holwert en wist zich ook nog te plaatsen voor de finale van de junioren competitie die de KNKB met het ‘PC selskip’ organiseert, echt TOP Noëlle.

Jelvin Kaper doet daar niet veel voor onder want hij wist zich ook te plaatsen voor de finale van de junioren competitie en hij wint ook bijna wekelijks een prijs bij de jongens. Dit weekend was hij 2e in Dronrijp. Rimar Kaper won een mooie 2e prijs bij de pupillen in Anjum en Rens Postma een mooie 2e prijs bij de regio wedstrijd in Zurich

Noëlle Hiddinga succes in drie categorieën

door Jan de Groot

Meisjes/Junioren/Dames

Noëlle won zaterdag de krans in Holwert samen met Jeldou Koopmans en Brecht Renema. Vorige week in Harlingen een mooie 2e prijs in Harlingen met Anouk Smink en Iris Oosterbaan.  Bovendien wist Noëlle zich te plaatsen bij de beste twaalf en mag vrijdag meedoen in Leeuwarden. Voor de winnaar staan mooi prijzen te wachten onder andere een lease auto van drie maanden, toch leuk als je nog schoolmeisje bent.

Jongens/Junioren

Jelvin Kaper won zondag de 2e prijs in Dronrijp bij de jongens in een gemixte partij van A en B en Jelvin wist zich ook te plaatsen bij de beste twaalf voor de junioren competitie en mag vrijdag ook naar Leeuwarden naar de finale.

 

Pupillen Jongens

Rimar Kaper sprokkelt zijn prijsjes ook bij elkaar bij de pupillen jongens en in Anjum wist hij weer een mooie 2e prijs te winnen goed gedaan Rimar.

Welpen

Rens Postma was in Zurich voor een regio wedstrijd en wist een mooie 2e prijs te winnen, gefeliciteerd Rens

Geplaatst in Jeugd, Nieuws, Wie kaatst kan St.-Anna verwachten.