Samenwerking tussen Hiemstra Financiële Diensten en KF St.-Anne / Drie Spul Is Út

Trots en blij kunnen we vertellen dat de sponsorcommissie van KF St.-Anne / Drie Spul Is Út een overeenkomst heeft gesloten met Hiemstra Financiële Diensten St.-Annaparochie/Franeker.

Naast een banner op de website en advertentie in het programmaboekje van de heren hoofdklasse wedstrijden komen er tijdens de heren- dames-hoofdklasse en heren 1e klas wedstrijd twee banners om de naamsbekendheid te vergroten.

Welkom Hiemstra Financiële Diensten bij onze club!

Deskundig financieel advies, met een kopje koffie!

Voor veel mensen is hun financiële situatie niet volledig helder. Ben ik wel goed verzekerd? Welke risico’s loop ik? Heb ik “overbodige” verzekeringen? Er zijn zoveel mogelijkheden en aanbieders dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

In die gevallen is een financieel adviseur er voor u. Bij Hiemstra Financiële Diensten kunt u terecht voor al uw financiële zaken, zowel privé als zakelijk. Wij brengen uw financiële plaatje duidelijk in kaart, rekening houdend met uw huidige situatie, uw wensen en toekomstplannen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Hiemstra Financiële Diensten is tevens zelfstandig adviseur van RegioBank Franeker en RegioBank St.-Annaparochie. U kunt dus ook voor uw bankzaken bij ons terecht. Zo heeft u al uw financiën onder één dak. Kenmerken van de RegioBank zijn: een persoonlijke bank in de buurt

Wilt u een financieel onbezorgde toekomst tegemoet gaan? Maak dan een afspraak met één van onze financiële adviseurs of loop gewoon eens binnen bij ons kantoor in Franeker of St.-Annaparochie. Onafhankelijk financieel advies, met een heerlijk kopje koffie!

Geplaatst in Nieuws, Sponsors.