Nieuwe Sponsoren!

Onze sponsorcommissie is heel hard aan het werk. Zo werd overeenkomsten gesloten met Hema St.-Annaparochie, De Lange Plastics, Klaas Bijlsma en Jensma autobedrijf.

Klaas Bijlsma

Klaas Bijlsma bv is sterk in grondverzet. Met moderne graafmachines, shovels en dumpers kunnen grote en kleine projecten vakkundig worden uitgevoerd. Het bedrijf beschikt over enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die hun vak verstaan en slagvaardig te werk gaan. Bijlsma is VCA en CO2 prestatieladder gecertificeerd, een garantie voor veilige/schone machines en goed opgeleid personeel.

Jensma Bosch Car Service

Alles onder één dak bij Bosch Car Service Jensma

Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Hema St.-Annaparochie

Wij maken het dagelijks leven beter, makkelijker en leuker. Dat is onze passie. Eerste keus voor alles wat dagelijks nodig en leuk is.Dat is de ambitie van Hema St.-Annaparochie.

De Blikvaart

Camping, Vakantiehuis en Groepsaccommodatie. Solexverhuur, Feest vieren en/of vergaderen op de Blikvaart.

De Blikvaart is gelegen in het weidse Friese platteland bij St.-Annaparochie. Direct aan het vis- en vaarwater van de Elfsteden-schaats-tocht-route.

Geplaatst in Nieuws, Sponsors.