Wil jij ook trainen?

Zondag 1e Pinksterdag stonden er 35 (!) kinderen op Sportpark De Waaie te Sint Annaparochie. Ondanks dat er (nog) geen wedstrijden worden gespeeld, wordt er zichtbaar met veel plezier en enthousiasme getraind.

Onder deskundige leiding van Jan de Groot (pupillen), Gerda Okkinga&Trynke Meijer (beginners), Mariska Stienstra&Jan Dijkstra (Schooljeugd), Kristiaan Kaper, Rink Rutmer Sterk en Sikke Meijer (welpen) krijgen alle kinderen iedere zondagochtend een leuke en leerzame training.
Wil jij ook kennis maken met kaatsen? Wij trainen iedere zondagochtend van 10:30 – 11:30. En wil je wel, maar niet alleen, neem dan gerust een vriend/vriendin, broer of zus mee! Graag wel even aanmelden, dan kunnen wij rekening houden met je komst. Aanmelden kan via emailadres fam.jandegroot@ziggo.nl (06-24823496). En, goed om te weten, de jeugdtrainingen zijn dit seizoen gratis!
Vanwege de grote deelname van jeugdkaatsers zijn de trainers, van met name de beginners groep, op zoek naar meer kaatswanten. Een oproep aan iedereen: heb je een oude want liggen welke niet gebruikt wordt? Neem dan ook contact op met de Jeugdcommissie (Jan de Groot) .Liefst een kinderwant, maar we zijn blij met iedere want!
Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.