Wie kaatst kan St.-Anna verwachten(318)

Rink Sterk wint krans in Folsgare

Rink Sterk kaatst dit seizoen voor het eerst voor onze vereniging en hij heeft een goed seizoen met zeer regelmatig een krans en prijs. Zondag was hij in Folsgare en hij wist daar in de finale te winnen van Iwan Hiddinga en Jorrit de Groot ook beide uit St.-Anna. Noëlle Hiddinga won een mooie 3e prijs in Easterlittens bij de schoolmeisjes. Gefeliciteerd allemaal

door Jan de Groot

Jongens

Rink, Iwan en Jorrit waren in Folsgare en er werd in 2 poules gekaatst. In de poule van Rink wist hij 2x makkelijk te winnen en 1x was het flink partij met 5-4 In de andere poule waren Iwan en Jorrit bij elkaar en ook nog bij Bjorn Idsardi en zij werden ook poule winnaar. In de finale leek het partuur van Iwan/Jorrit te gaan winnen want ze kwamen maar liefst 5-1 en 6-0 voor. Het kan echter soms vreemd lopen in de sport en het partuur van Rink wist helemaal op te halen en alles kwam aan de telegraaf en toen keerde Rink voor de kaats en dat betekende toch nog de krans.

Door dit resultaat is Rink 2e geworden in het puntenklassement bij de jongens en dat is een geweldige prestatie.

 

 

 

Schoolmeisjes

In Easterlittens werd in 3-tallen gekaatst en er waren 17 parturen en dat was een behoorlijke opkomst. Noëlle was geloot bij Ymke van der Brug en Marrit Bruinsma en ze wisten 2x te winnen en bleven daarna staan. In de halve finale verloren ze en dat betekende toch nog een mooie 3e prijs.

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, Wie kaatst kan St.-Anna verwachten.