Wie kaatst kan St.-Anna verwachten(317)

Noëlle Hiddinga wint krans in Tirns

Onze jeugd gaat mooi door met het winnen van kransen en zaterdag was het Noëlle Hiddinga die de krans won in Tirns. Aisha Mahmoud is ook elk weekend bij de prijswinnaars en deze keer wist ze de 2e prijs te winnen in Witmarsum. Eelco Meijer zit in een goede flow en won deze keer een 2e prijs bij de schooljongens in Bolsward. Gefeliciteerd allemaal.

door Jan de Groot

Schoolmeisjes

Noëlle zat in de A-klas in Tirns en was geloot bij Maud Scheffer uit Sexbierum. Er waren 6 parturen en in de poue fase kon iedereen 3x kaatsen. Met 5-1 en 5-3 en 5-3 lieten Noëlle en Maud zien dat ze de sterksten waren en ook in de finale wisten ze met 5-4 te winnen en dat betekende de krans

 

Pupillen meisjes

Aisha was in Witmarsum en er waren 8 partuur in de B-klas (2 poules van 4). Aisha was geloot bij Jeline Bosch uit Arum, In de poule begonnen ze met een overtuigende 5-0 overwinning en ook de 2e partij ging goed met 5-3. In de laatste partij kwamen ze 3-2 achter maar met degelijk op- en uitslagwerk haalden ze dit weer bij en wonnen ook die partij met 5-3. In de finale waren ze ook steeds achter en werd het zelfs 4-1. Ze begonnen nog wel aan een inhaalrace en het werd 4-3, maar de aansluiting lukte net niet. Ze verloren uiteindelijk op 5-4 en kunnen terugzien op een goede kaatsdag.

 

Schooljongens

Eelco was in Bolsward en hij kaatste in de A-klas en was geloot bij Tijmen Bijlsma uit Bolsward en Stijn Feenstra uit Bolsward. Er waren 4 parturen en iedereen kon dus 3x kaatsen. Het was uiteindelijk het partuur van Pieter Miedema, Sjoerd van der Schaar en Liuwe van der Kamp die de meeste punten had en het partuur van Eelco was een goede tweede.

 

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, Wie kaatst kan St.-Anna verwachten.