Wie kaatst kan St.-Anna verwachten(316)

Eelco Meijer wint ook in Stiens

Eelco Meijer gaat maar door met winnen. Na vorige week Dronrijp was hij nu in Stiens en ook nu lukte het in de A-klas om de krans te winnen. Iwan Hiddinga en Rink Sterk kaatsten vrije formatie met elkaar en wisten de 2e prijs te winnen in Dronrijp en Aisha Mahmoud won opnieuw de 1e prijs in der herkansing, deze keer in Zweins.

door Jan de Groot

Schooljongens

Eelco Meijer kaatste in Stiens in de A-klas en hij was geloot bij Lieuwe van der Kamp. Ze kaatsten in een poule van 4 dus 3x kaatsen. Na een mooie 5-2 overwinning in de 1e ronde kwamen ze de 2e ronde met 5-2 achter, maar ze haalden helemaal op tot 5-5 en wonnen de partij ook nog. Ook de 3e partij werd met 5-3 gewonnen en dat betekende de krans.

 

Jongens

De jongens hadden een v.f. partij in Dronrijp en Iwan en Rink hadden geformeerd met Johan Cnossen uit Gauw. Met Johan voor best, Rink voorin voorminst en Iwan achterin wisten ze de 1e partij met 5-2 te winnen. De 2e partij was erg spannend en ze waren steeds net achter maar in de beslissende fase wonnen ze toch op 5-5 en dat betekende een finale plaats. In die finale was het partuur van Jan Tymen Eisma, Pieter den Breejen en Marten Leijenaar te sterk en dat betekende een 2e prijs.

 

Pupillen Meisjes

Aisha Mahmoud was zondag in Zweins en ze was geloot bij Rens Post. Vanwege de warmte werd er elke partij op 2-2 gestart. De 1e partij werd heel spannend en pas op 5-5 6-6 beslist en toen was het de tegenpartij die de kaats passeerde. In de herkansing was het opnieuw spannend maar nu wisten ze te winnen met 5-5 en ook de finale een spannende partij maar met een paar goede bovenslagen op 5-4 wisten ze de partij naar zich toe te trekken en hadden de 1e prijs in de herkansing.

 

 

Geplaatst in Nieuws, Wie kaatst kan St.-Anna verwachten.