Wie kaatst kan St.-Anna verwachten (315)

Eelco Meijer wint krans in Dronrijp

Eelco Meijer doet het goed dit jaar bij de schooljongens en wint regelmatig een prijs. Hij was al een paar keer de beste in de A-klas en zaterdag in Dronrijp werd hij 1e in de vrije formatie, een puike prestatie. Aisha Mahmoud pakt ook haar prijsjes mee dit jaar en was zondag ook goed in vorm in Wier en won de 1e in de herkansing. Onze jongens Iwan, Jelvin en Rink deden het zondag ook goed in Franeker op de afdelingspartij met een 4e prijs. Lisan Kaper en Noëlle Hiddinga waren in Arum voor een schoolmeisjes d.e.l. partij en lisan werd 2e en Noëlle 3e. Gefeliciteerd allemaal.

door Jan de Groot

Schooljongens

Eelco Meijer was in Dronrijp voor een v.f. partij en hij had gesteld met Jelle de Jong en Jort Kroon. Ze begonnen met een 5-1 winst partij en moesten toen vol aan de bak in de 2e omloop, maar wonnen wel met 5-4. In de halve finale weer een lichtere partij met 5-1 en in de finale ook weer spannend maar ook deze keer wisten ze te winnen met 5-4, knap gedaan Eelco.

 

Jongens

Met de Freule in zicht is het natuurlijk spannend wie in de aanloop de prijzen pakt. Onze jongens deden zondag goed mee in Franeker en haalden een mooie 4e plaats. Het wordt een open strijd woensdag op de Freule en we wensen Rink, Iwan en Jelvin natuurlijk heel veel succes.

Pupillen Meisjes

Aisha Mahmoud was zondag in Wier en ze was geloot bij Marloes Koops uit Makkum. Aisha kaatste heel goed en het was jammer dat ze de 1e omloop met 5-5 verloor. In de herkansing liet ze echter zien wie de beste was, want daarin kwam ze in de finale en in die finale maakte ze belangrijke punten met haar op- en uitslag en dat zorgde voor een 5-3 winst.

 

Schoolmeisjes

Noëlle, Lisan, Sophie en Jildou waren zondag in Arum voor een d.e.i. partij en het waren Lisan en Noëlle die zich in de prijzen kaatsten. Noëlle werd 3e samen met Mara Kuiperd en Lieke Tuinier. Lisan haalde de finale met Brecht Renema en Inez Bakker en werd 2e, een mooie prestatie.

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, Wie kaatst kan St.-Anna verwachten.