Van Loon Bedrijfsadvies nieuwe hoofdsponsor!

Waar een deur sluit wordt nieuwe deur geopend is een oud gezegde. Dit geldt ook voor het hoofdsponsorschap bij K.F. St.-Anne / Drie Spul is út. Toen het helder was dat Mijno van Dijk zou stoppen als hoofdsponsor is de sponsorcommissie in gesprek gegaan met Siebe van Loon van Van Loon bedrijfsadvies. Het resultaat mag er zijn. De komende vier jaar prijkt de naam Van Loon bedrijfsadvies op onze afdelingsshirts en trainingspakken. Het bedrijf van Siebe was al sponsor van de door elkaar loten shirts en is geen onbekende bij de club. Hij was jarenlang penningmeester en adviseert naast de KF, de voetbalvereniging, stichting de Waaie en stichting kantine exploitatie De Waaie. Kortom alle bewoners van De Waaie.

Van Loon bedrijfsadvies: ‘Wij gaan voor uw winst !’

U wilt als ondernemer het maximale rendement halen uit uw onderneming. Op financieel vlak is Van Loon Bedrijfsadvies uw deskundige sparringpartner.

De dienstverlening is veelal maatwerk. Samengevat: van administratie tot advies. Of dit een advies moet zijn naar aanleiding van analyse van uw jaarcijfers of dat u een aanvraag voor een financiering bij de bank nodig heeft; Van Loon bedrijfsadvies heeft de benodigde kennis in huis.

de levenscyclus van de ondernemer“. Dat is de visie van Van Loon, dat is de toegevoegde waarde die Van Loon bedrijfsadvies kan bieden.

Wij zijn blij met de samenwerking en presenteren voor het nieuwe kaatsseizoen dan ook graag de nieuwe nieuwe kledinglijn voor de K.F. St.-Anne / Drie Spul Is Út.

 

Het team van Van Loon Bedrijfsadvies!

close
Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.