Nieuwjaarsreceptie!

Het is inmiddels al een lange traditie: de Nieuwjaarsreceptie. En op één editie na is deze activiteit altijd op de allereerste dag van het jaar. Dit jaar is het de 40ste keer dat velen de gang naar kantine van sportpark ‘De Waaie’ maken.

Op de Nieuwjaarsreceptie, die om 17.00 uur begint, komen dus altijd veel leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, supporters en ouders van jeugdleden op af en uiteraard is iedereen ook deze keer weer van harte welkom.

De Nieuwjaarsreceptie kent een aantal vaste onderdelen. Wij nemen ze hieronder even met jullie door.

Toespraken
Voorzitter Murk de Jong van onze club en zijn collega Sydo de Jong van de voetbalvereniging houden een korte toespraak. Hoe is het de beide clubs vergaan in het voorbije jaar en wat staat beide clubs te wachten in 2023?

De ‘Waaier fan ’t Jaar’
Met deze verkiezing is in 2016 geleden begonnen. Wie wordt dit jaar in het zonnetje gezet als vrijwilliger van het jaar? De activiteitencommissie maakt dit die dag bekend.

Cabaret
De cabaretgroep ‘De klaine Bildtse Kemedy’ is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe programma dat op de Nieuwjaarsreceptie ten uitvoer zal worden gebracht. De cabaretgroep treedt voor de twintigste keer op. Wordt het op 1 januari 2023 wederom een succesvol en spraakmakend programma? Ervaar het zelf! De ‘Kemedy’ bestaat uit Elza Dijkstra, Jan de Groot, Menno Hoekstra, Frank van Loon, Nienke Stap en Tjepco Vrieswijk.

Het programma heeft dit jaar de titel ‘De klaine Bildtse Kemedy speult dut jaar (nag) op sundeg’ meegekregen. Het optreden begint om 18.00 uur.

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om elkaar een goed en gelukkig Nieuwjaar te wensen en voor een hapje en een drankje.

Er mag uiteraard geen alcohol geschonken worden aan jongeren onder de achttien jaar. Hierop wordt ook op deze dag streng gecontroleerd.

Tot 1 januari 2023!

Geplaatst in Bestuursberichten, Nieuws.