Kandidaat secretaris!

Brenda Boonstra is op de komende algemene jaarvergadering kandidaat secretaris voor het bestuur en maakt het bestuur dan compleet.

Vanaf afgelopen juli was Richard Miedema van de vernieuwingscommissie ad interim secretaris met als doel om in maart 2021 weer af te treden. De opvolger is gevonden in Brenda Boonstra die de afgelopen jaren zitting had in de jeugdcommissie.

Door de vernieuwingscommissie is twee jaar geleden de nieuwe bestuurstructuur gepresenteerd. Dit houdt in dat K.F. St.-Anne / Drie Spul Is Ut drie bestuursleden heeft en gaat werken met diverse coördinatoren van verschillende commissies.

De jeugdcommissie in oude vorm houdt op te bestaan. Kristiaan Kaper wordt coördinator van de technische tak met daarin trainers en begeleiders. Samen met onze nieuwe voorzitter Murk de Jong en Jan de Groot vormen ze de technische commissie. Deze commissie komt met voordracht van afdelingsparturen.

Naast het secretariaat gaan gaat Brenda Boonstra samen met Corien Hardholt de commissie vormen die zich bezig gaat houden met uitzoeken, bestellen van prijzen voor alle wedstrijden.

Brenda Boonstra, Murk de Jong (kandidaat voorzitter) en Alex Krol vormen na de jaarvergadering van maart/april het bestuur.

close
Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.