K.F. St.-Anne/Drie Spul Is Út vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van K.F. St.-Anne/Drie Spul Is Út staat dit jaar: trainingsmaterialen en prijzen/eretekens.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van K.F. St.-Anne/Drie Spul Is Út bij de Poiesz supermarkt in St.-Annaparochie helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van K.F. St.-Anne/Drie Spul Is Út, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van St.-Anne/Drie Spul Is Út is te vinden bij de Poiesz supermarkt in St.-Annaparochie. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten. Op zaterdag 22 februari tussen 10:00 en 15:00 staan onze jeugdkaatsers in Poiesz filiaal St.-Annaparochie. Wij hopen dat u ons komt steunen door het doneren van Extra Jeugd Sponsor Munten!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

St.-Anne/Drie Spul Is Út

jeugd@kfstannedriespulisut.nl

sponsors@kfstannedriespulisut.nl

www.kfstannedriespulisut.nl

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.