Jeugdige winnaars Dorpspartij 2021

Met Jelvin Kaper, Dido Iedema kreeg de Dorpspartij 2021 jeugdige winnaars. Dido deed dit met ‘heit’ André en Jelvin met oom Hielke. Arwin Schippers, Teun de Jong en Gerard Mulder gingen in de B-klasse met de kransen aan de haal.

In totaal stonden er vijftien partuur op de wedstrijdlijst. Jelvin Kaper won in de A-klasse met Hendrik-Jan van der Velde en Hielke Miedema. Een aantal waar waar we trots op mogen zijn gezien het feit dat het midden oktober is. Nog niet eerder werd de Dorpspartij zo laat in het seizoen georganiseerd.

Onze nieuwe voorzitter Murk de Jong was trots op het feit dat St.-Annaparochie deze uitdaging aan ging. Na afloop was er een feestelijke prijsuitreiking met medewerking van Crazy Dicks.

 

 

Er waren naast de kransen winnaars nog prijzen voor Lisa Kleiterp, Bea Draaistra en Esther Vijgeboom, Lena Schipper, Houkje Meijer en oud bestuurslid Elza Dijkstra. In de A-klasse ging de tweede prijs naar Iwan en Arjen Bouwe Hiddinga met Sjoerd van der Kuur.

In de B-klasse zaten Daniël Groen, Murk de Jong Johan Hiemstra / Jorrit Boersma, Kjell Dijkstra Johannes de Haan / Jeroen Koopmans, Rein Hiemstra en Kewin Koers bij de prijswinnaars.

 

Geplaatst in Nieuws, Wedstrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *