Iwan Hiddinga koaning van de Dorpspartij!

Ja, u leest het goed. Iwan heeft samen met hait Arjen Bouwe Hiddinga en Jasper Boomsma de Dorpspartij met Stannemet gewonnen.  

Net als vele jaren die achter ons liggen kaatsen de senioren op de zaterdag van Stannemet. Sinds een aantal jaar doen we dat met de zachte bal en in vrije formatie. Met 28 partuur op de lijst hebben we weer een stijging te pakken ten opzichte van vorig jaar. Er is gekaatst in A-, B- en C- klasse. Het is voor de lotingsploeg elkaar weer een uitdaging om alle parturen op waarde te schatten en in de juiste klasse te plaatsen.  

In de A-klas stonden er zes partuur op de lijst in twee poules van drie. De eerste prijs was voor Iwan Hiddinga, Arjen Bouwe Hiddinga en Jasper Boomsma. De tweede prijs was voor Frank van Loon, Robert de Vries en Gerlof Glazema. En tenslotte de derde prijs ging naar Jeroen Westra, Willem van de Beek en Jelmer van der Bij. 

In de B-klas stonden 14 partuur op de lijst en werd er gekaatst met een verliezersronde. In deze verliezersronde waren twee prijzen te winnen en de eerste prijs ging naar Jari Braaksma, Jorn de Jong en Erwin Riemersma. De tweede prijs was voor Frank Oosterhaven, Jort Hibma en Rudolf Koopmans. In de winnaarsronde ging de eerste prijs naar Theo Valk, Tjamme Valk en Jesper de Groot. De tweede prijs was voor Arwin Schipper, Gerard Mulder en Teun Meijer. De derde prijzen waren voor Arjen Ritsma, Hendrik Appelman, Marte Lugtenborg en het partuur van Jorrit Boersma, Jan Boersma en Jan Hibma. 

En tenslotte de C-klas. Hier stonden 8 partuur op de lijst en werd er gekaatst in twee poules van vier. De eerste prijs ging naar Tess Schipper, Johannes de Haan en Stefan Sol. De tweede prijs was voor Lena Schipper, Houkje Meijer en Elza Dijkstra en de derde prijs is gewonnen door Hans Westra, Willem de Boer en Lars Dekker. 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.