Ja er worden KNKB wedstrijden in St.-Annaparochie gekaatst dit jaar!

Afgelopen zondag besloot het bestuur van K.v. Minnertsga dat de heren en dames hoofdklasse wedstrijd dit jaar niet georganiseerd worden. Een aderlating voor het kaatsen. Maar hoe zit in St.-Annaparochie?

Het bestuur van K.F. St.-Anna / Drie Spul Is Út heeft maandagavond besloten om de heren 1e klas en dames hoofdklasse van 18 en 19 juli te organiseren. Omdat de Corona regels ook na de verruiming toch redelijk complex zijn heeft de doorgaan van de wedstrijden nogal veel administratieve uitvoeringstaken. Simpel gezegd we moeten van alle deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers gegevens noteren om instanties van informatie te voorzien indien er een burger corona krijgt die contacten heeft die in De Waaie zijn geweest. Dit gaan we doen en we hebben meer corona-maatregelen genomen zoals bezetting kleedkamers, looprichtingen kantine, geen verkoop koffie/thee op het veld, alleen betalen met pinpas,

We mogen maximaal 250 toeschouwers ontvangen. Dit is exclusief vrijwilligers. We kijken na deze wedstrijden of we nog andere KNKB-wedstrijden kunnen gaan organiseren.

 

close
Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.