Nieuwjaarsreceptie

Het is een traditie: de Nieuwjaarsreceptie.

Op de Nieuwjaarsreceptie, die om 17.00 uur begint, komen dus altijd veel leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, supporters en ouders van jeugdleden op af en uiteraard is iedereen ook deze keer weer van harte welkom.

De Nieuwjaarsreceptie kent een aantal vaste onderdelen.

Toespraak
Voorzitter Teun de Jong van onze club en zijn collega Ronald Riemersma van de voetbalvereniging houden een korte toespraak. Hoe is het de beide clubs vergaan in het voorbije jaar en wat staat beide clubs te wachten in 2020?

De ‘Waaier fan ’t Jaar’
Met deze verkiezing is in 2016 geleden begonnen. Wie wordt dit jaar in het zonnetje gezet als vrijwilliger van het jaar? De activiteitencommissie maakt dit rond 17.45 uur bekend.

Cabaret
De cabaretgroep ‘De klaine Bildtse Kemedy’ is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe programma dat op de Nieuwjaarsreceptie ten uitvoer zal worden gebracht.

Wordt het in 2020 wederom een succesvol en spraakmakend programma? Ervaar het zelf! De ‘Kemedy’ bestaat uit Mina Dijkstra, Jan de Groot, Menno Hoekstra, Frank van Loon, Nienke Stap en Tjepco Vrieswijk. Het programma heeft dit jaar de titel ‘De klaine Bildtse Kemedy het niks om ’e hakken’ meegekregen. Het optreden begint om 18.00 uur.

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om elkaar een goed en gelukkig Nieuwjaar te wensen en voor een hapje en een drankje.

Tot 1 januari 2020!

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.