image1

Wie kaatst kan de jeugd van kf’ Sint Anne verwachten

image2image3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het pupillenjongenspartuur van Sint Anna heeft het dit seizoen zeer goed gedaan, zo goed dat dit partuur winnaar is geworden van het afdelingsklassement

Daarnaast stonden de pupillen Jelvin en Iwan op de hoogste treden van het  individuele KNKB klassement.  Zij kregen dit weekend hun prijs uitgereikt en

Nummer 1 : Jelvin  is een kaatser die nooit opgeeft. Aan het begin van het seizoen was het weer even zoeken maar vanaf juni kwamen de individuele punten. Samen met Iwan en Hjalmar had hij een mooi compleet afdelingspartuur. Jelvin zijn sterke punten zijn; een stabiele opslag, goede timing achterin het perk en hij kan zich zelf door een minder goede fase in de wedstrijd heen kaatsen. Hij was een vaste waarde in de A-klasse en een talent voor de toekomst.

Nummer 2 : Iwan was aan het begin van het seizoen direct in vorm. Technische goed en een zeer gevarieerde opslag. In het perk kon je Iwan geen bal geven, die ging boven of een mooi grote kaats. Iwan neemt zijn maat ook mee in het spel en stimuleert bij tegenslag. Ook Iwan was een vaste waarde in de A-klasse en is nu toe aan een nieuwe categorie, hij heeft uitdaging nodig om verder uit te groeien naar de top.

De uitreiking van alle klassementen vond afgelopen zaterdag plaats tijdens de Oldehovedag.

Noelle  wint een 3e prijs in vrije federatie te Reduzum.  Ze kaatste in een poule van  2 keer 4. Hierin won ze 2 keer en 1 keer verloren maar mocht hierdoor wel voor de derde prijskaatsen en deze party ook won.

 

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.